| Pokec kmenů | |
|
+7Pittrys hanjoz Charwy Okami Kai patient emerice Hoffis 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Hoffis
Poeet p?íspivku : 23 Age : 49 Location : Zakladatel a Vůdce Registration date : 17. 08. 08
| Předmět: Pokec kmenů Sun Sep 07, 2008 1:01 pm | |
| Takže ,plkárna o dění v kmenech | |
|
| |
emerice
Poeet p?íspivku : 2 Age : 37 Registration date : 27. 08. 08
| Předmět: Re: Pokec kmenů Sun Sep 07, 2008 3:21 pm | |
| blbost | |
|
| |
patient
Poeet p?íspivku : 42 Age : 35 Registration date : 19. 08. 08
| Předmět: Re: Pokec kmenů Sun Sep 07, 2008 10:23 pm | |
| - emerice napsal:
- blbost
možná, ale proč udržovat přátelské vztahy jen v rámci jednoho kmene. v aliančních kmenech můžete poznat další dobré hráče. a upřímě mi odpověz, jestli se ti chce obětovat vojsko pro někoho, koho vůbec neznáš? třeba v mém případě jsem 100% ochotný obětovat vojsko pro Le Sacré Coeur. tady se prostě nemusím rozmýšlet a nad ničím přemýšlet. v rámci mého kmene jsou pro mě hlavní prioritou vůdcové. a né proto že to jsou vůdcové, ale proto že jsem s nimi věčně v kontaktu a trochu jsem je poznal | |
|
| |
Okami Kai
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 27. 08. 08
| Předmět: Re: Pokec kmenů Sun Sep 07, 2008 11:00 pm | |
| hehe Sacre sme si nak zamilovali... kzd, ona jednou vojsko obetovala pro me, tagze beze vseho.... | |
|
| |
Charwy
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 04. 09. 08
| |
| |
hanjoz
Poeet p?íspivku : 28 Registration date : 04. 09. 08
| Předmět: Re: Pokec kmenů Mon Sep 08, 2008 11:34 pm | |
| podporu poslem len hracovi o ktorom som si vedomy... ze je to nielen dobry hrac, ale aj ochotny komunikovat... | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Pokec kmenů Mon Sep 08, 2008 11:46 pm | |
| presne tak. navyše tá žiadosť o podporu musí obsahovať niektoré dôležité informácie, ako napr. na ktorú dedinu útočia, z ktorej dediny idú útoky, čím útočí(podľa rýchlosti útoku), kedy prebehnú útoky a podobne. |
|
| |
hanjoz
| Předmět: Re: Pokec kmenů Mon Sep 08, 2008 11:56 pm | |
| to je samozrejmost ze ta ziadost je nielen podrobna, ale aj prehladna..... spravy typu posli podporu utocia na mna, zbitocne zabijaju cas nielen mne, ale aj hracovi na ktoreho utocia... lebo sa ho musim tie detaily vypitovat vetu za vetou... | |
|
| |
Pittrys Admin
Poeet p?íspivku : 35 Age : 59 Location : Zakladatel a vůdce Registration date : 17. 08. 08
| Předmět: Re: Pokec kmenů Thu Sep 11, 2008 12:06 pm | |
| Nechápu, proč tu jsou dvě plkárny?
Spíš by mě zajímaly vaše zkušenosti s DK z předešlých světů. Který vojsko se vám nejvíc vyplatilo do útoku, který do obrany. Jak nejlíp zabírat vesnice a které a pod. Tak se vyjádřete. | |
|
| |
spooka Admin
Poeet p?íspivku : 18 Registration date : 04. 09. 08
| Předmět: Re: Pokec kmenů Thu Sep 11, 2008 1:10 pm | |
| Já hraju v současnosti ještě 6-ku. Je to celkem náročné hrát jeden pořádně rozehraný svět, a k tomu navíc "velet" a pořád něco řešit na 8-ičce. Já si myslím že opravdu nejlepší jednotkou na obranu jsou lučistníci, samozřejmě že né ze začátku protože moc stojí ale časem se určitě oplatí. Nevím to ani tak moc ze zkušeností z obrany ale spíše z útoku. Když je tam moc lučištníků tak to fakt moc bolí. Jediné proti čemu jsou slabí jsou lučištníci na koni. V útoku je to pro mě jednoznačné. Sekery a lehká nebo sekery a luci na koni, podle toho co je v obraně. Těžkou nestavím vůbec, je skoro k ničemu (kromě doprovodu šlechtice). Jinak v tuhle chvíli jsem začal na šestce reorganizovat své vesnice na obranné a útočné. Fakt se to vyplatí. | |
|
| |
Okami Kai
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 27. 08. 08
| Předmět: Re: Pokec kmenů Thu Sep 11, 2008 4:23 pm | |
| to si zacal brzo | |
|
| |
Janrrr
Poeet p?íspivku : 38 Registration date : 17. 08. 08
| Předmět: Re: Pokec kmenů Thu Sep 11, 2008 5:59 pm | |
| - spooka napsal:
- Já hraju v současnosti ještě 6-ku. Je to celkem náročné hrát jeden pořádně rozehraný svět, a k tomu navíc "velet" a pořád něco řešit na 8-ičce. Já si myslím že opravdu nejlepší jednotkou na obranu jsou lučistníci, samozřejmě že né ze začátku protože moc stojí ale časem se určitě oplatí. Nevím to ani tak moc ze zkušeností z obrany ale spíše z útoku. Když je tam moc lučištníků tak to fakt moc bolí. Jediné proti čemu jsou slabí jsou lučištníci na koni. V útoku je to pro mě jednoznačné. Sekery a lehká nebo sekery a luci na koni, podle toho co je v obraně. Těžkou nestavím vůbec, je skoro k ničemu (kromě doprovodu šlechtice). Jinak v tuhle chvíli jsem začal na šestce reorganizovat své vesnice na obranné a útočné. Fakt se to vyplatí.
To je zajimavé s tím organizováním vesnic | |
|
| |
spooka Admin
Poeet p?íspivku : 18 Registration date : 04. 09. 08
| Předmět: Re: Pokec kmenů Thu Sep 11, 2008 7:33 pm | |
| Je to dost zajímave, první jsem tomu taky neholdoval, ale pak jsme si jednou vyměnil nějaké info s človíčkem co to tak dělá a je to bezvadný systém. V konečném výsledku má člověk o cca. třetinu více obranných jednotek, ale hlavně!!!! má pak člověk opravdovou údernou sílu, sice jen v několika vesnicích ale stojí to za to. Určitě dobře víte že když pošlete třikrát 1500seker na jednu vesnici, uděláte podstatně menší škody než když pošlete 1x 4500. A o tom to je. V obranných dělám jen obranu, špehy. A v útočných jen sekery, kavalerii a beranidla. Přičemž obranné utočné 2:1 | |
|
| |
kildenk
Poeet p?íspivku : 9 Registration date : 04. 09. 08
| Předmět: Re: Pokec kmenů Thu Sep 11, 2008 8:08 pm | |
| tak já hraju taky 6 ....mám podobný systém jako spooka...mám vesnice kde nestavím nic jiného jenom sekery a lehkou..je to potom parádička útočit třeba s 6000seker,2500 lehké nebo i více...dělám takový čtyř blok..1 vesnice čistě útočná,jedna obranná a dvě smíšené s panským dvorem...,myslím že nevšestrannější jednotkou je lehká.... | |
|
| |
hanjoz
| Předmět: Re: Pokec kmenů Fri Sep 12, 2008 1:44 am | |
| | |
|
| |
Pittrys Admin
Poeet p?íspivku : 35 Age : 59 Location : Zakladatel a vůdce Registration date : 17. 08. 08
| Předmět: Re: Pokec kmenů Fri Sep 12, 2008 10:36 am | |
| V každý vesnici stavím max dvě jednotky (svět6) a řeknu vám, že je to síla. takovejch 17000 seker rozbourá hodně. A na obranu je dobrý mít dvojblok šermíři+lučištníci.
Nesouhlasím s názorem, že těžká je prakticky na nic. Ta právě unese hodně a zničí téměř vše. Je ale dost náročná na surky i místo a proto se vyplatí dělat ve vesnici jen tuhle jednotku a zbytek si vypodporovat z ostatních vesnic. | |
|
| |
ko33
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 02. 09. 08
| Předmět: Re: Pokec kmenů Mon Sep 15, 2008 10:52 am | |
| díky za radu, jsem taky na světě 7 | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pokec kmenů | |
| |
|